Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
57 Postów

(Barbaros49)
Nowicjusz
Juz pewnie jest po chorobie ,ale w takim przypadku proponuje legevakt Zaplacisz za wizyte ale lekarz zobaczy zwlaszcza dziecko.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
921 Postów

(I.Z.A.)
Maniak
solaiwona napisał:
Witam proponuje ci pojsc do lekarza rodzinnego on zrobi ci test z gardła i wtedy zleci odpowiedni syrop ,moje dzieci miały tez czesty problem z gardłem i po dobraniu odpowiedniego syropu skonczyły sie klopoty.....witajjak będzisz w Polsce kup biostyminę w ampułkach-tylko się nie kłuj zastrzykami ,ale ułam w odpowiednim miejscu ampułkę i wylej na łyżeczkę wszystko z ampułki i daj dziecku tak codziennie przez 10 dniZawsze miałam problem z gardłem-od tej pory,jak zażywam to 3 razy w roku mam spokójpoczytaj w necie co to jest
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
irazibialfa napisał:
solaiwona napisał:
Witam proponuje ci pojsc do lekarza rodzinnego on zrobi ci test z gardła i wtedy zleci odpowiedni syrop ,moje dzieci miały tez czesty problem z gardłem i po dobraniu odpowiedniego syropu skonczyły sie klopoty.....witajjak będzisz w Polsce kup biostyminę w ampułkach-tylko się nie kłuj zastrzykami ,ale ułam w odpowiednim miejscu ampułkę i wylej na łyżeczkę wszystko z ampułki i daj dziecku tak codziennie przez 10 dniZawsze miałam problem z gardłem-od tej pory,jak zażywam to 3 razy w roku mam spokójpoczytaj w necie co to jest

Porady sa bardzo przydatne,ale zauwaz ze post byl pisany kilka m-cy temu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
49 Postów
ania,sylwek rebisz
(ania,sylwek)
Nowicjusz
Tak,porady sa bardzo przydatne,tylko nie kazdy dokładnie czyta posty, tu nie chodziło o dziecko tylko młoda dziewczyne .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
49 Postów
ania,sylwek rebisz
(ania,sylwek)
Nowicjusz
[b]irazibialfa
witajjak będzisz w Polsce kup biostyminę w ampułkach-tylko się nie kłuj zastrzykami ,ale ułam w odpowiednim miejscu ampułkę i wylej na łyżeczkę wszystko z ampułki i daj dziecku tak codziennie przez 10 dniZawsze miałam problem z gardłem-od tej pory,jak zażywam to 3 razy w roku mam spokójpoczytaj w necie co to jest[/quote]

Dzieki,wiem co to biostymina poniewaz moj syn ja brał jak był młodzszy,lecz dla niego okazała sie mało skuteczna
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok